LÖRDAG
Hejsan alla super duper gulliga människor! Idag klockan 12 träffa jag Amanda i slussen, vi skulle kolla på prideparaden. Och vi ville vara i tid så vi köpte godisremmar och satte oss i någon gränd och snacka. Sen så såg vi att det börja komma lite fler folk, så vi gick och tog en plats, tills tåget kom. Och det var så himla roligt och häftigt det var att se! Haha vissa människors kläder var ju fan helt sjukt, att man ens vågar visa sig så där.
Men efter paraden så gick jag och Amanda runt och kolla lite i affärer och sen blev det tacobar ;) Mums va det var gott med mat, och vi satt typ där i 2 timmar och bara prata och prata. Det är så härligt med Amanda, att man kan prata om allt möjligt utan att det blir dålig stämning. Utan vi bara pratar på ;) 

Sen efter så bestämde vi helt random att gå på bio, och det vart Bröderna Karlsson, hahaha fyfan vad rolig och bra den filmen var. Det var verkligen min och Amandas humor! Så jag rekomenderar verkligen den här filmen, gå och se den! Men vill bara säga att, min dag med Amanda här i dag, var så himla fantastisk. Hon är en sådan härlig människa. Jag är bara så glad att jag har dig som vän<3 Du betyder grymt mycket.

xoxo