Jag kommer STOCKHOLM
Vilket höstväder! Onsdag 24 oktober och det är underbart väder ute, det har blivit väldigt kallt ute nu men ändå väldigt friskt! Älskar att det är höst så att jag kan använda alla mina jackor, typ det bästa haha..
 
Senaste tiden så har det varit mycket plugg, mycket nytt. Varit på bio, hängt med vänner, äntligen kommit igång med träningen och även börjat träna med några från klassen, och det känns väldigt bra både psykiskt och fysiskt. Har även börjat med yoga/meditation/streching cirka 20 min varje dag, även ibland 2ggr per dag. Så ska verkligen försöka genomföra det varje dag, tror det kommer gynna mig i nu och även i framtiden. Hahah funkar ju inte att vara så jävla osmidig som jag är, stel som ett kylskåp när man är 23 år??!! 
 
Men om vi ska prata om vad jag gör precis nu, så sitter jag på tåget påväg till Stockholm, åhh vad kul det ska bli och som jag längtat ihjäl mig. Har fullt med planer, ska träffa massa vänner, ska på halloweenfest, ska även plugga dock haha, måste tyvärr få in en del plugg..Så det blir verkligen blanda nytta med nöje. Jag kommer åka hem på söndag kväll någongång så jag får några dagar i Stockholm.
 
PUSS HEJ!